Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan



i mitten av bröstkorgen
moler en obehaglig känsla

Den säger
du.
ingenting är bra
du ska inte vara här
Du finns
inte

Känslan trycker
inte så hårt
men tungt och
länge
utmattande
som den långa halvbranta backen

Huvudet
moler jämt
Brusar och piper
tankar tränger sig på
de åker ut
i hela Systemet
Tankar som tänker
Tänker att jag inte
finns

Men fysiskt moler det
också
Ont ont
i huvudet
olika intensitet
ibland bara för att säga
att den är där
Så jag inte glömmer bort
Dundrar för att slå mig
livlös

benen magen ögonen
alla vill vara med




Fri vers av KarinLovisa
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-29 15:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om livet när känns tungt och svårt.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa