Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tona ut

Jag ser att du ringt
Ännu en tränare har fått sparken
Allt är så skört
Men naturen pockar på min
uppmärksamhet
Vila i mig, tycks den viska
Allt är så skört
Framgång och motgång
Jag saknar våra samtal
Jag saknar så mycket
Men orkar inte ta in det
Låter saknaden slukas upp
av lövens tunna prassel
Tänker på havet i dina dikter
Vågorna och jaget
Att få kontroll genom att
släppa kontrollen
Andas in, tona ut




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-29 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström