Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 mars 2022


Jordens fängelse

Det sägs att jorden
är en fängelseplanet
där onda själar tjänar
sina hatets synders straff

och att de hittar frihet
när deras tid är kommen
och straffet till fullo avtjänat.

När de slutat återfödas in i hatet
släpper jorden taget om deras själ
och de når då himmelen där ovan.

Hit kan även heliga själar
vända sina froma kinder
för att sprida Guds vindar
bland brända, blinda fränder.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP