Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Improvisation

Motivation

Improvisation

Med improvisation kan jag vissa dagar
få fram lite motivation.




Fri vers (Fri form) av Feaa
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-29 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feaa