Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SR har tagit patent på ordet: Sommar!

Det är nu varumärkesskyddat,
det får inte användas så att det
ordet kolliderar med SR:s program
"SOMMAR"... De har ju även
VINTER program, skall även
det ordet också skyddas... Sen...

Jag trodde aldrig att vanliga ord
kunde nå en så´n status att om
man använde dem på sätt som
radion ej gillade att man kunde bli
åtalad, jag säger bara gode Gud
vart är vi på väg...

I världen råder det fullt krig i
många länder, folk flyr, och det
finns folk som varken har vatten
eller mat för dagen, så håller SR
på med struntsaker...

De borde lägga sina krafter
på andra saker...

SR har ju knyckt titeln själv
ifrån den som skrev sången:
"Sommar, sommar..."




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-07-29 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt