Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avpuppning

yr av cirklarna
ändlöst spinnande silkets
skyddande ytskikt

och nu: avpuppning

bli dig själv igen
som mor åter få bli barn
som kvinna: kvinna

upptäcka igen
så fin du är som dig själv
lila silkeslarv




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-07-29 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP