Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägen som leder både från och till


Livets stig

Vägen bort

kan vara vägen hem.

Är du hemma i ditt hjärta

far du inte vilse.

 

Sång till koltrasten

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-30 08:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor frågar 'Trivs du där du bor?' En del människor vill säga som i England 'Jag har mitt hem där jag har min mössa, hatt'. Det vill säga som ditt budskap i ord och bild.
2022-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Har du inte ditt hem i himlen far du vilse.
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP