Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anamma!

Livet trilskas

allt är uppp Och ner

segt slem å oro

förbannar makterna

i himlarymderna

att en dikt kan hjälpa

det vet jag nu,

luftkylaren är min

räddning, plus

långa promenader!

Trots allt livet är

underbart!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-07-30 08:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kämpa på!
2022-09-05

    Lars Gullberg
En dikt som inger styrka i det sårbara.
Och det hjälper. Så fint.
2022-08-11

  Bibbi VIP
Rom. 8:28
2022-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att inte ge upp när livet känns tungt och besvärligt.
2022-08-01

  Evelyn Falk Möller VIP
Mina varmaste sympatier sänder jag och håller med dig om att ha förmågan att skriva av sig alla livets skeenden, inte minst de negativa är en underbar gåva och kan vara lika helande som plåster på själen. Liksom promenader.

2022-07-31

    Lena Staaf VIP
Livets kamp så fint beskrivet!
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy