Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moln


Molnskådandets truismer

Att skåda molnen

skapar en känsla av

att göra mer än just det, 

varför det onekligen

är mer än blott en känsla, 

utan ett sätt att längta.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-30 08:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Finner texten väl skriven och den manar till att tänka efter en smula. Vad döljs bakom molnen, utöver sol, flygplan och flygande tefat?
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP