Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver inte (Min kamp 2.22)

Jag skriver ingen roman mer

jag skriver inte dagbok längre

jag skriver inga brev

jag skriver inga meddelanden

jag skriver inte alls

jag borde kanske sluta skriva

helt och hållet eller

sluta andas eller nåt.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-07-30 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP