Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod

Eldgnistor.
Älvskimmer.
Solen drar sig undan
till sin nattkammare
men målar först guld och rött
på älvens blanka svärta.

Den ensamma kvällen andas tyst.
Lommens blå toner lockar hem vemodet
ur den mörka skogen.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-31 17:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint gillar
2022-07-31

    ej medlem längre
Så vackert och underbart trots vemodet.
Gillar
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP