Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå toner

 

Blå toner droppar

ned från taket,

i mitt vattenglas.

 

Vi lyssnar på Kraftwerks

blipp blopp,

och älskar igen.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-31 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP