Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min farsa var Dirty Harry

Min barndom
saknade ingenting
utom en far
jag hittade andra
förebilder, möt
Povel Ramel, Angus Young
och Dirty Harry
i spegeln ser de mig,
jag ler åt blandningen
av torr humor
och putslustiga skämt
en ordförvrängare,
som gärna klär sig
i shorts
och / eller kavaj
och / eller keps
som dricker för mycket
starkt te
och gärna spelar elgitarr
fast på minussidan:
kan vara envis, enslig
överdramatisk
med problematiskt
förhållande till alkohol
samt ett lättaktiverat
frälsarkomplex

PS: detta är inte en kontaktannons
PPS: min riktiga farsa är en skötsam skåning




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-31 20:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Putslustig" skrivelse
"Göör min Dauug"
Som Edvard
Persson
Kanske
Skulle
sagt
det?
;)

2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP