Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 maj 2022


Nationalister är inte rasister

Nationalister är inte rasister,
tvärtom är de etnopluralister
som vill se mångfald och etnicitet,
fast lokaliserat till enskilda
länders och folkslags centricitet.

Sverige till svenskarna,
Syrien till syrierna,
Somalia till somalierna.

Kina till kineserna,
Chile till chilenarna,
Tchad till tchadierna.

Alla äro vi ärade folkslag
som vill varandra väl,
och de som enbart
vill varandra ve

är inte sanna nationalister,
utan ondskans kommunister.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-07-31 20:24



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Hitler sa samma sak.
Ein Volk, ein Reich, ein Führer.
Fast han var nog inte heller rasist.
2022-07-31

  SatansSon
de vll utvisa invandrare som lever med krig i hemlandet dumt resonemang du för. du får ingen applåd av mig.
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP