Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbränt

Är jag något förbränt
som lyser i mörkret
som speglar det förgångna
i askan

en vilsen själ
ett ödets nyck
en svalnande stjärna

Glöden efter elden som slocknat
askan som sprids för vinden
spår av det förgångna
minnet som falnar
tunnas ut till intet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-31 20:42



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skriven text som väcker tankar om förgängligheten.
2022-08-01

    Music mind VIP
” Gjutet av krav,
pipan är av
i munnen jag sticker in den
Suckar, trycker av
Och sprider mina tankar fritt för vinden”

Big Fish


2022-08-01

    Sefarge VIP
Underhållande text
Att fundera över!
"Bränt barn skyr
eld" Men du har
väl tillräckligt
me kärn-kraft
i dig för att
komma
igen?
;)
2022-07-31

  Rafmagn VIP
Väldigt stark och vacker dikt!
2022-07-31

  Lustverket VIP
Kanske... men du vet, med väl skickade medel kan även en utbrunnen brasa väckas! Det räcker ibland med ett ande-tag.
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP