Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den utmattades dröm

Kastar mig ut i det okända
vinden bära...
låt äventyret hända
Så mycket mer att uppleva och lära

Sitter vid skärmen kvar
drömmer en dröm om vad som var
om en annan tid...
utan all denna vardagsstrid
medan ångesten river
och musklerna svider
andas och skriver

Sätter på en bok
hoppas få sova den utmattades sömn




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-31 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion