Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara

Jag vände bara
mitt ansikte ut
över havet,
visste bara allt
med en blick
som vilade
så lätt över djupet
Världen försvann
som ett moln
över himlen,
jag stod bara kvar
med min blick




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 95 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-07-31 21:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Herren vände sitt ansikte till dig och give dig frid.
Fjärde Moseboken 6:22-27
2022-08-01

    ej medlem längre
Vackert
Läser och känner
den sköra känslan av... en gnutta frid
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta