Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyspunka

Orken har drabbats
Av pyspunka
Dränerat
Mig

Sugit ur allt
Till sista droppen
Själsligt
Befriad från
allt


Kan

Omstarten ske.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-31 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hög igenkänningsfaktor :)
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t