Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dag (Min kamp 2.22)

Det kanske var en bra dag

om jag visste vad som är

en bra dag, vet inte om

jag vet vad som är en bra dag

längre, förut då för länge sen

eller för två år sen visste jag

vad som var en bra dag,

det var en dag då jag hade

kontakt med dig men nu

vet jag inte mer, jag vet inte

vad som skulle kunna vara

en bra dag

nu

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-31 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP