Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginärt tal

Jag tar kokain och mediterar
Tror inte du relaterar
Målar en tavla i månaden
Bara 15 min i veckan
Men fördelat på en timme
I veckan
Varannan månad
Jag ser ut som kaosbenim
I fattiga kläder
Men jag är rik
Mina dikter tar aldrig slut
Jag är nästan något omöjligt
Men bara nästan




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-01 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP