Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gömda Förvandlingar


Existensens paradigmskifte

Liv och död

Döden är mig främmande

Vi trodde förut på att vi

skulle kunna njuta av evigt liv

Att livet i därefteråt fanns och existerade

Att vi hade all tid i världen

Åtminstone att du hade det

Men så kom den främmande döden

In i livet från sidan av existensen

Och vi fann att leva är att lida och sörja

En smula då och då

Och att döden är en del av livet

Och att tiden har ett slut för oss

 

Taleptox Skrev

Den 20220729

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-01 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP