Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Det är med solnedgångens lugn
att jag höjer visionen till fåglarna och
Jag förblir i dess fladder, i det varma av
förhållandet mellan musikaliskt språk, en charm
ingen biljettavgift, tillgänglig
i alla trädteatrar.
Även på krigsteatrar sticker de ut
sånger av isolerade överlevande,
till slut skrämd av våldet
av män och deras utrotning.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-01 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos