Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad blev det av

Tänk om man hann skriva

Alla de där dikterna som inte blev av

Eftersom stroferna dök upp 

Vid tillfällen de inte hann fångas på pränt

Säg vad hade det blivit av dem då

Jag kan inte låta bli att fundera

Över alla dikter jag aldrig fick skriva




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-04 06:23



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Igenkänning. Så många dikter som aldrig blev skrivna...
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP