Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är en olycka

Relationen mellan solnedgången är aldrig
avstånd från oss, för att se sig
från normaliteternas märkliga rop
ljud for att sockrar spänningen.
Allt har en logisk känsla
(förutom för männens ologiska),
allt styrs av en tidsmässig dödsklocka
och födseln och denna unika förmåga
att döda för nöjes skalle, det bevisar bara
att vår existerar
Det var en olycka!
Vi är inte toppen av skapelsen men,
något som en stjärnolycka eller,
en genetisk mutation i
förvandlas till tvåbenta med en
diafragma i halsen!
Dessutom av värsta djuren
det har naturen känt!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-01 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos