Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad

Drömmar som går i kras

Tomma ord som sårar

Hårda blickar som skrämmer

 

Tillsammans är det sådant

Som kan trasa sönder en människa

Få allt självförtroende att försvinna

 

För det är så mycket lättare

Att trasa sönder en själ i förbifarten

Med medvetna eller omedvetetna handlingar

 

Än det är att bygga upp den som tvivlar

På sittt egenvärde

Och än mer på att andra vill ha en som vän




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-08-03 06:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om hur viktigt det är att vi är att i ord och handlingar inte gör någon annan illa.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP