Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spräng barriärer

Luften känner vibration

Av en kraftig vind

Turbulens

Går inte stoppa

Lever fullt ut

Söker

Det som inte

Går att få

Lockar  hela tiden

Efter utmaningar

Spräng då barriärer

Tappar helt

Fotfästet

Faller Faller

Reser upp

Står ensam kvar

På tidlös grund

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-01 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP