Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTDAGENS KLAGAN.

BLOMMA
BLODSTÄNKT

Spelas om morgonen
hjärtats sorgesång,
av ostämd fiol medan
den lilla blomman
oskyddade står.

när Niqab blodbestänkt
oskapt styrkan bruntonad
vände förvånat kraften

Förklingar hjärtats sorgesång.
blind för all lycka
förorenar tanken
blodröda solen

Vakan skriker om aftonen
kämpande i västanvind.

© Bosse 1 augusti 2022.





Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-08-01 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten