Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SYDVIND

Vild är den sydliga vinden i dag

och i dess sällskap

jag njuter ett slag

Blås bort bekymmer

och farhågors damm

Blås, vilda sydvind

för lejon och lamm!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-08-01 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP