Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MOTVALLS MAN

Redan som liten

var jag en arg en

och jag höll alltid

på Stora Stygga Vargen

Hade den kortaste

av stubiner

Jag håller ännu

på hajar mot delfiner

 

 

 

Motvalls man

Säg, vem är han?

Motvalls man

En sjuåring som brann

 

 

Ni höll på era cowboys

Jag på indianer

Hajen och jag vi

var partisaner

Ni höll på Elvis

Vi höll på Rotten

Vi tyckte era

låtar var botten

 

 

Jag höll på Mao

och hyllade Kina

Tyckte att gymnastik

var en pina

Sport var ett gissel

Uppror var givet

Nagel i ögon

Rebell genom livet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2022-08-01 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP