Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Generösa" Arbetsförmedlingen...


Av litet kan bli intet


Månaders tjat om
ledighet

En veckas frihet till sist

Hela livet skall hinnas med
på den veckan
men var börjar man

Resa dit eller dit
och i vilken ordning

En sak vet jag

Att fundera för länge
kan bli dyrt.



30/7 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-01 17:17



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
haha - ja, timmarna går och de är få -
skam åt dem som bestämt arbetsförmedlingens lagar
2022-08-02

  Cikoria Blå VIP
Jag känner verkligen med diktarjaget.
2022-08-01

  Gunwale VIP
Det borde vara mot lagen att bara få en vecka ledigt?! Mycket upprörande.
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP