Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av dikten Miniporträtt av Marita Ohlqvist


Glädjen i sorgen

Det är en lisa
att det som får oss att lida
efter en en tid
kan ge oss frid
så att vi kan ta initiativ
till ett mer berikat liv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-02 06:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
När man är mitt i det svåra förstår man inte att det kan bli bättre. Först efter en tid inser man det till sin förundran.
2022-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om sorgearbetets betydelse.
2022-08-03

  Angélica Kloberg VIP
Snyggt! Så sant, livet består av motsatser…..
2022-08-02

  Blomma-Stjärna VIP
ett skavande gruskorn i en snigels inre kan bli en pärla...
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP