Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick låna ett foto av en vän .


Sitter i min båt

Sitter i min båt

Jag sitter i min båt och blickar ut över
den vackra vyn som får mig att mysa och dra efter andan.
Vilket paradis jag befinner mig i.

Nu ska jag njuta som aldrig förr ,
Ser den vackra naturen höja sig över vidden.

Kom nu min sköna och ge mig den bästa dagen
av alla!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-02 07:47



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Du förmedlar en positiv känsla av tillförsikt i din dikt:-)
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP