Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay.com


Alla härliga anleten

Denna dag har jag verkligen sett
fram emot .

Att se alla härliga och goá anleten
som får mitt hjärta att ta ett extra skutt.

Dem bubblar i munnen på varandra
medans dem ser alla bakverk .

En låda av varje , bullar och en kaka säger flickorna
i kör och sen börjar dem skratta igen.

Då kunde jag inte låta bli att le stort och sen började
jag också att skratta .
Här , ta ett visitkort ifall ni vill beställa en tårta till
erat kalas.
Gå gärna in på min hemsida , där visar jag alla mina bakverk .
Beställ gärna tre dagar i förväg , tack .

Flickorna gick iväg glada i hågen , öppnade en låda med kakor och
jag hörde mmmm. . . så gott . Tack än en gång !!!

Kan man bli annat än överlycklig av en sådan glädje som
dessa flickor visade .

Nu blir det vila och avkoppling för resten av veckan .
Ler brett och minns denna dag som den bästa av alla.

Kryper in under min "egen plats" och blundar . . .












Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-02 08:43



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ah, en bagerska och poet. Bra kombo!
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP