Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minimalismpoesi 5/7


Bygg broar mellan människor

 

 

Att uppleva att man har ovänner,

fiender eller antagonister

bygger murar.

Själv bygger jag broar

för jag ser på de som positiva projekt.

 

 

@EFM




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-02 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP