Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renewal 2022: För Gunnel


Kramtid

Jag vill mysa i vardagsrummet
med dig framför eldens makt
Jag vill bada i stilla havet med dig
en vacker eftermiddag
Jag vill bestiga höga Coloradoberg med dig
och beskåda naturens kraft
Jag vill krypa in i en mörk grotta med dig
och tända levande ljus
Jag vill klistra in foton i albumet med dig
och snacka om forna dagars brus
Och medan vi har kramtid
kan vi snacka om vår framtid

the apache kid





Fri vers av the apache kid VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-02 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP