Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustihaiku


sjukhuspark
bland ängsblommorna fladdrar
en ansiktsmask




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-02 18:49



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vemodig, snygg
2022-08-05

  TrollTörnTrappan VIP
Välfångat porträtt... så mycket liv och död möts längs samma fält?!
2022-08-03

  lodjuret/seglare VIP
Mmmm, det tar där den är skriven.
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP