Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustihaiku 2


gula snår
intill bilvägen
klarröda hallon




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-02 18:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ung skribent, gå gärna in på Svenska haikusällskapets hemsida och scrolla ner till ”Att skriva haiku”!
2022-08-04

  Annie b'larsson VIP
En sån där fram-och-baklänges..
Så himla bra!
2022-08-02

  Chan VIP
De kan vara kortare....
2022-08-02

    ej medlem längre
Haiku ska vara 5-7-5 stavelser
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP