Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på besked som avgör om jag är på väg eller åter måste börja ta avsked ... i januari 2013! - Fick positiva besked och är sedan dess allt mer redo för framtiden ...


Det finns dagar i mitt liv ...

... då jag kan känna
hur vindarna vänder
och att jag 
håller hela universum
varsamt i mina händer ...

Men andra dagar så
kan det kännas som om
det vore hopplöst att 
ens försöka tro på
att jag närmast 
kommande gryning
skulle kunna nå ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-02 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP