Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Det känns
Inom
En värme i mitt bröst
En innerlig uppriktighet
En nakenhet
Jag lägger hela min tillit
I dina fostrande
Älskande händer
Visa mig din värld
Ge mig din glädje
Uppmärksamhet
Din bestämda stämma
Din blick
Den utan ord
Där du ser mig
Allt vad jag behöver
För att få uppleva
Bli
Vara
Din









Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish