Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotogenlampans sken läker

Regnet slår mot rutorna
Fotogenlamporna
Värmer frusen själ
Lyser upp mitt inre

Söker efter en inre tröst
Förståelse
Varför mina stigar
Tankar
Irrar

Vill mer
Vill mindre
Vet mer
Vet mindre
Förstår mer
Förstår mindre

Min tid
Kräver mer
Av
Självrespekt

Ställer mig naken
I trädgården
Regnet stillar
Tankarna
Kroppen längtar
Efter din hud
I fotogenlampans
Sken.




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-02 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP