Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan egen skapelse


Smultronställe

Dolt smultronställe
rik naturupplevelse
barfota badar

 

Copyright Susen





Bunden vers (Haiku) av Susen VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-08-02 20:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lust fullt ! En dikt att känna, och tavlan likaså.
2023-01-02

  Eva Langrath VIP
Underbar ordbild. Jag känner vattnet mot foten.
2022-08-10

  Elinor Sörensson VIP
Färgsprakande tavla till
en ljuvlig upplevelse av
sommaren i ord.
2022-08-10

  Öknens Ros VIP
Man blir smått nostalgisk av både ord och bild, vackert!
2022-08-08

  Anya VIP
Vad härligt med barfota badar. bilden till strålande.
2022-08-05

    Lena Staaf VIP
Ett stycke sommarlycka förmedlad i text och bild
2022-08-03

  Maria Sundelin VIP
Härlig bild du förmedlar
2022-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om en speciell plats att vara på och njuta av.
Fantastisk tavla, ögonfröjd.
2022-08-03

  BenGust VIP
Krusande horisont, seglande måsar, bärprakt, blomster och en vikutlöpa för två. Allt finns där. Ytterst smakfull tavelkomposition till talande ord.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP