Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden bleker

Tiden
Bleker
Utan nostalgi
Minnen

Banden
Tunnas
Med åren ut
Brister tyst

När tiden
Blekt nog
Är förlåtelse
Utom räckhåll


ser saknaden
Likt nattbussens
Baklyktor
Försvinna i nattens dimma

Omfamnar min känsla
luften är lättare

Förståelse för mitt beslut
Märks i mina steg
Genom natten.




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-08-02 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP