Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marionetterna runt mig

Talade om sorg
Brustna vingar
Dödens närvaro
Varför
Varför utsätta mig
När förståelsen
Uteblir

Dödens bergbana
Måste du åkt i
Varv efter varv
På ett eller annat sätt

Att klappen på axeln
Menar väl
Med orden
Det hjälper inte att blicka bakåt
Vem vet vad livet ger å tar
Fyller inte själens rum

Tänk om jag kunde
Stänga mitt öppna bröst
Å lyssna på min inre röst
Skydda ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-02 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP