Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#vikanomvivågar#morpheus


En slagdänga

En slagdänga
Ska skrivas
Melodin ska vara
Klatschigt
Sann
Med urtjatad refräng
Om otaliga plågor
Missunsamheter
Å annan skit

En slagdänga
ska bli en radioplåga
Spelas,
På repeat så öronen trillar av
Texten klistras fast på näthinnan
Krälar sig bakåt
Uppåt
Inåt
Nästlar sig fast
Och sjungs på varje ålderdomshem
Om 50 år
Likt en taggtrådslinga
Som spottas fram
Helt ryckt ur sammanhanget
Likt en felplacerade puzzelbit





Fri vers av lilla t
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-02 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul!
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t