Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö med hopp

När den friska slutlågan gnistrar dig omsorgsfullt i ögonen

När den avlidna fruktflugan i koppen är mer sörjd av dig
Än vad ditt snart av andra sörjda jag
är
av sig självt

Och sängkläderna sveper förberedelsen att göra det
Omöjliga så nära

Nu gör vi det, Lynn.

Att dö med hopp.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-03 08:50



Bookmark and Share


  Pertomas
berör verkligen. Fortsätt att skriv för tusan!

2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP