Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omvända almsjukan

Sjukligt frisk

i den gungande skogsalmen

inuti den sjungande skogs-psalmen

mark där tranor studsar runt

dé Vår dé Vår dé Vår




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-03 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP