Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurrande varning rätt...

-Du sa, mat klar om nå´n minut!
-Ej klar! Magen säger fel beslut...
-Lilla du, hallå!
Förstår sig magen på
tidsuppfattning, ej hört så´nt förut...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-03 08:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande rim känns som lätt bekant, skall läsaren kallas hjälte eller fjant? Irriterande att på sin väg någonstans, ges chans på chans, ändå som vela utefter ödet vägren, kanske ses en kortis som gemen?
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt