Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Afton


Dans


Hennes ögon var trötta
hon målade sina streck svart
som vanligt med kråkspark
Fransarna putsades

Hon var på väg
ut på uppdrag
Föredrag om
kvantteorins påverkan
på arten människa

Hon skulle läsa den
invecklade texten med konstpaus
höra hostningarna snörvlingarna
gnisslet från stolarna letande i fickor...

Hon längtade hem.




Bunden vers av Irene Backström
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-03 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström