Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick låna detta foto av en vän


Sommaridyll

Sommaridyll

Tänk att få sitta i denna eka och kasta ut metreven tills det säger "plopp" .
Tittar på pappa och ser hans skratt bubbla upp till ytan.
Sen skrattar vi båda två så fiskarna rymmer till bottens djup .

Tar fram picknick korgen som mamma har packat med nybakade kanelbullar och en termos med kaffe . Snart sitter vi och mumsar i oss och tittar ut över den
vackra utsikten som inramar sjön.

Helt plötsligt ser vi hur ett svanpar kommer fram bakom buskarna , pappa och jag sneglar på varann som om vi inte sett något vackrare!

Tysta sitter vi som utstående holkar och iakttar detta fenomen . sedan lägger pappa ett finger för munnen som betyder att vi inte ska säga nåt alls. Kan tänka mig att när pappa beger sig ut på sjön i ottan är för att få tillbaka energi.

Jag njuter utav denna stund som är så magisk .
Ger mig glädje och kärlek från alla skrymslen tills vi åter tar årorna och i sakta mak glider framåt på vattnet. . .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-08-03 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP