Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumänskt vete kunde "handlas" på Chicagobörsen.

 Den amerikanska börsoperatören CME Group Inc. tittar på möjligheten att införa nya veteterminskontrakt, med tanken att ändra det nuvarande vetekontraktet i Svarta havet på grund av Rysslands invasion av Ukraina.

Det var som om de sa att Rumänien  inte bryr  om att exportera längre???

Antingen är du dum eller så har du ingen aning om vad du pratar om!!

Låt folket spricka, du fyller dina fickor, vanlig sparsam!!




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-08-03 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP